Κωνσταντινίδη Άντζελα

Κωνσταντινίδη Άντζελα

Γραμματειακή Υποστήριξη

Βιογραφικό

Είναι πτυχιούχος του τμήματος αισθητικής και κοσμητολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και έχει εργαστεί πάνω στον τομέα των αισθητικών θεραπειών και στην εύρυθμη λειτουργία των ινστιτούτων.

Οι ανεπτυγμένες οργανωτικές της ικανότητες σε συνδυασμό με τα πτυχία ξένων γλωσσών και την κατάρτιση της στους υπολογιστές, την βοήθησαν να προσεγγίσει διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως τον τουρισμό και τον κατασκευαστικό τομέα. Απασχολήθηκε σε γραφείο εισερχόμενου τουρισμού στην θέση της γραμματειακής υποστήριξης και εν συνεχεία ως υπεύθυνη κρατήσεων και διοργάνωσης πακέτων αναψυχής στην Κρήτη. Στην πορεία συμμετείχε στην οργάνωση νεοσύστατης επιχείρησης στον κατασκευαστικό τομέα, όπου ανέλαβε επίσης την προώθηση της στα social media και το διαδίκτυο.

Το ενδιαφέρον της τα τελευταία χρόνια για την ψυχολογία, την απέσπασε από τους υπόλοιπους τομείς και την ώθησε να γίνει αναπόσπαστο μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του «Ιχνηλάτη» ακολουθώντας το όραμα όλης της ομάδας!.

Είναι υπεύθυνη για την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου καθώς επίσης και για την υποστήριξη / επικοινωνία με τους γονείς και τους θεραπευτές.